Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – A nándorfehérvári csata évfordulója

2020-07-31
17:25
2020-07-31
17:42
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Pintér Attila Magyarország belgrádi nagykövete.

A nándorfehérvári csata és annak következményei. Hogyan hatott ki a magyar és az európai történelemre a győzelem? A Szubjektív vendége Pintér Attila. Magyarország belgrádi nagykövetével aktuális kérdésekről is beszélgettünk például arról, hogy miként lehet átlépni a szerb-magyar határt és milyen az együttműködést Budapest és Belgrád között.

Szubjektív

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:30

Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.