Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - A Pannon Televízió visszatér az őszi műsorrácsra

2019-09-28
19:14
2019-09-28
19:26
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Loboda Árpád, a Pannon Televízió főszerkesztő-helyettese és Maráci Barabás Mónika, a Pannon TV speciális műsorprojektjeinek főszerkesztője.

A Pannon Televízió ismét visszatér az őszi műsorrácsra. Tervekről és újdonságokról, valamint a speciális műsorprojektekről is szó esik Szubjektív című műsorunkban.

Szubjektív
Pannon Televízió
őszi műsorrács
Loboda Árpád
Maráci Barabás Mónika
Pannon TV

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.