Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Pásztor István

2020-12-30
20:05
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Mit hozott az elmúlt év nekünk, vajdasági magyaroknak? Járvány, intézkedések, határzár, kijárási tilalom. Mit tehetett és mit tesz a politikum ebben a helyzetben? Választások, gazdaságfejlesztés, beruházások, mert az életnek mennie kellett tovább. 2020-as évértékelő és a következő év tervei Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével.

Szubjektív
Pásztor István
VMSZ

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.