Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Pénzes János

2019-12-07
18:04
2019-12-07
19:05
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Pénzes János, szabadkai megyéspüspök.

Msgr. dr. Pénzes János, a szabadkai egyházmegye püspöke 31. évét szolgálja a több mint fél évszázaddal ezelőtt megalapított egyházmegye élen. Fiatal papi éveinek téli ünnepeit a több mint ezer horgosi házszentelés jellemezte. Püspökként a legszebb emlékei Szabadka környező falvaiban mondott karácsonyi szentmiséihez kötődnek.

Szubjektív
Pénzes János
Pénzes János megyéspüspök
Msgr. dr. Pénzes János
szabadkai egyházmegye

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.