Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Szabadkán szerepelt Verebes Linda és Pindroch Csaba

2021.12.14
20:03
2021.12.14
20:11
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendégei Verebes Linda és Pindroch Csaba színészek.

Fergeteges angol ötjelenetes komédiával vendégszerepelt Szabadkán Verebes Linda és Pindroch Csaba. VM4K Csütörtök esték sorozatának mostani vendégelőadása egy fordulatos, szórakoztató, mélyen emberi és őszinte történet. A színészekkel Husnyák Andrea beszélgetett a Szubjektívben.

Szubjektív
Verebes Linda
Pindroch Csaba

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.