Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Vajdaság, én így szeretlek

2019.07.11
18:57
Forrás
Pannon RTV

Megjelent a Hét Nap különkiadványa, a Vajdaság, én így szeretlek interjúkötet, amelyben Fehér Márta lebilincselő írásaival egy vajdasági kalandra invitálja az olvasókat. Az interjúk érdekes embereket, sorsokat mutatnak be. Olvasás közben bebarangolhatják a vidékünket és megismerkedhetnek az itt élők kulturális és történelmi értékeivel, amelyeket ezek az emberek máig hűen ápolnak és őriznek. A szerzővel, Fehér Mártával, a könyvben szereplő fotók készítőjével, Kartali Róberttel, és a grafikai szerkesztővel, Lackó Lénárddal Vadlövő Gabriella beszélgetett. Tartsanak velünk!

Hét Nap különkiadvány
Kartali Róbert
Fehér Márta
Lackó Lénárd

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:24

Kölyök kalamajka és Párja nincs Óbecsén

Egy év kihagyás után ismét beindultak az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör programjai. Tegnap több száz vajdasági és külföldi fiatal tehetség mutatta be néptánctudását a Petőfi színpadán.
11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.