Ugrás a tartalomra

Természetvédelem határok nélkül - 20 éves a Vajdaság Erdői Közvállalat

2023.01.07
19:32
2023.01.07
20:02
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Fehér-tavi darvadozás
- Öko-Camp Topolyán
- 20 éves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Fehér-tavi darvadozás

Évek óta a Kiskunsági Nemzeti Park egyik leglátványosabb rendezvénye Szeged mellett a Fehér-tónál a darvadozás. Az idén szerényebb külsőségekkel került megrendezésre, de a darvak menetrend szerint érkeztek este a tóra. A kitartó érdeklődők több ezer daru berepülését követhették nyomon éjszakázóhelyükre.

Öko-Camp Topolyán

58 gyerek vett részt a topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület Öko-Camp elnevezésű táborában. Az eseményre a természetismeret iránt érdeklődő általános és a középiskolásokat várták.

20 éves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Környezettudatos, gazdasági és társadalmi szempontból is fontos feladatokat ellátó cégként ismerik a Vajdasági Erdői Közvállalatot. A közvállalat fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte. Az évforduló alkalmából díszülést tartottak Újvidéken, amelyen összegezték az elmúlt két évtizedben elért eredményeket.

Természetvédelem Határok Nélkül

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.