Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Az Arcus tábora

2021.10.02
17:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Az Arcus tábora
- Biokertbe látogattak az óvodások

Az Arcus tábora  

Egy év kihagyás után idén újra megszervezték az Arcus Környezetvédő Egyesület ökológiai oktatótáborát. A környezetvédelemé, valamint a térség növény és állatvilágának a megismeréséé volt a főszerep a nyári eseményen. A Topolyai-tó partján a cél a fiatalság környezetvédelmi tudatosságának fejlesztése volt.

 

Biokertbe látogattak az óvodások

A magyarkanizsai Bödő Kálmán biokertjébe időről időre óvodások, iskolások látogatnak el, akik betekintést nyerhetnek a környezettudatos kertészkedésbe és több mint 50 féle gyümölccsel és zöldséggel is megismerkedhetnek.

Természetvédelem Határok Nélkül
Arcus Környezetvédő Egyesület
Szabó Eszter
Kántor Tivadar
Antal Krisztián
Kismiska Miklós
Molnár Vajda Luca
Sihelnik József
Morvai Edina
Bíró Csaba
Jónás Kinga
Kabók Erika
Patkós Zsolt
Tóth Endre
Szélpál Endre
Pópity Nikolett
Kormányos Ádám
Pilisi Zsuzsanna
Bödő Kálmán

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.