Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Bivalyok a természetvédelem szolgálatában

2021.04.03
17:32
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Bivalyok a természetvédelem szolgálatában
- Gyalogtúra Horgoson

Jól érzik magukat a vízibivalyok a Ludasi-tónál. Ez onnan is látszik, hogy az állomány borjakkal gyarapodott. Az állatoknak a Palics-Ludas Közvállalat a vizes élőhelyek revitalizációja során veszi hasznát. A Horgos környéki látványosságokat járták körbe a magyarkanizsai és a környékbeli természetjárók egy gyalogtúra keretében. A több mint 16 kilométeres távon igazi rejtett kincseket tekinthettek meg a túrázók. 

Természetvédelem Határok Nélkül
bivaly

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.