Ugrás a tartalomra

Természetvédelem határok nélkül - Európai Madármegfigyelő Napok

2020.11.14
17:30
2020.11.14
21:17

Európai Madármegfigyelő Napok 

- Október első hétvégéjén tartották az Európai Madármegfigyelő Napokat. A kontinensszerte megrendezett akcióhoz a topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület is csatlakozott. A túrázók vörös vércsét, karvalyt, egerészölyvet és örvös galambot is láthattak.


Maraton a Fruška gorán 

- Számos változtatás mellett szervezték meg az idei Fruška gora-i maratont. A vírushelyzetre való tekintettel korlátozták az indulók számát is.

Pannon RTV
pannonrtv.com
Természetvédelem Határok Nélkül
madarak
állatok
Európai Madármegfigyelő Napok
madárles
fotó
Szerbia
Kiskunsági Nemzeti Park
kerékpár
ökoturizmus
Fruška gora
maraton
trek
séta
sport
rekreáció

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.