Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Készítsünk méhecskehotelt!

2021.11.27
17:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Készítsünk méhecskehotelt!
- Maraton a Fruška gorán

Készítsünk méhecskehotelt!
Az adai Mihalec család méhecskehotelekkel segíti a rovarokat. Követendő a példájuk, mivel globális szinten csökken a beporzók száma.  

Maraton a Fruška gorán
A Fruška gora-i maratont eredetileg áprilisban tartották volna, de a járványügyi helyzet miatt őszre halasztották. Az eseményen tizenkilenc különböző hosszúságú útvonal közül választhattak a túrázás kedvelői.

Természetvédelem Határok Nélkül
Mihalec Sóti Márta
Lengyel Szabolcs
Kustár Rozália
Székely Tamás
Sordje Rebecca
Dobó Ákos
Nenad Sudarov
Dragan Mirković
Luka Mirković
Iso Planić

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 16:48

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:37

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű