Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!

2021.08.07
19:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Rajzok az ürgéről
- Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!

Rajzok az ürgéről
Az Arcus Környezetvédő Egyesület idei rajzversenyének témája a közönséges ürge és élőhelye volt. A legjobb alkotásokat díjazták is Topolyán.   

 

Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!
2008-ban nyilvánította természetvédelmi parkká az óbecsei Holt-Tiszát és Gyöngyszigetet három község. Óbecse, Törökbecse és Zsablya felől is megközelíthetik a területet a természet szerelmesei, a szenvedélyes horgászok, valamint a víz melletti kikapcsolódásra vágyók. Gazdag élővilága 2015-ben hozzájárult védettsége tartományi szintre emeléséhez is.

Természetvédelem Határok Nélkül
Arcus Környezetvédő Egyesület
Harkai Ákos
Suturović Edit
Szalai Violetta
Tóth Jázmin
Sihelnik Ágnes
Fehér Péter
Slobodan Kvrgić
Nataša Pil

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.

Népszerű