Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!

2021.08.07
19:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Rajzok az ürgéről
- Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!

Rajzok az ürgéről
Az Arcus Környezetvédő Egyesület idei rajzversenyének témája a közönséges ürge és élőhelye volt. A legjobb alkotásokat díjazták is Topolyán.   

 

Látogassuk meg az óbecsei Holt-Tiszát!
2008-ban nyilvánította természetvédelmi parkká az óbecsei Holt-Tiszát és Gyöngyszigetet három község. Óbecse, Törökbecse és Zsablya felől is megközelíthetik a területet a természet szerelmesei, a szenvedélyes horgászok, valamint a víz melletti kikapcsolódásra vágyók. Gazdag élővilága 2015-ben hozzájárult védettsége tartományi szintre emeléséhez is.

Természetvédelem Határok Nélkül
Arcus Környezetvédő Egyesület
Harkai Ákos
Suturović Edit
Szalai Violetta
Tóth Jázmin
Sihelnik Ágnes
Fehér Péter
Slobodan Kvrgić
Nataša Pil

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.