Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Szemétgyűjtési akció Csantavéren

2020.12.26
17:33
Forrás
Pannon RTV

Műsorunk főbb témái:
- Papírgyűjtés Temerinben.
- Szemétgyűjtés Csantavéren.

A Természetvédelem határok nélkül mai adásában szó lesz a közel 15 éve rendszeresen papírgyűjtési akciót szervező temerini Kókai Imre Általános Iskoláról, valamint arról is, hogy szemétgyűjtést szerveztek Csantavéren. Az EcoKarma nevű egyesület akciójának részeként a résztvevők megtisztították a Csikér patak egy részét.

Természetvédelem Határok Nélkül
szemétgyűjtés
Kókai Imre Általános Iskola
EcoKarma
Csikér

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű