Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Szemétgyűjtési akció Csantavéren

2020.12.26
17:33
Forrás
Pannon RTV

Műsorunk főbb témái:
- Papírgyűjtés Temerinben.
- Szemétgyűjtés Csantavéren.

A Természetvédelem határok nélkül mai adásában szó lesz a közel 15 éve rendszeresen papírgyűjtési akciót szervező temerini Kókai Imre Általános Iskoláról, valamint arról is, hogy szemétgyűjtést szerveztek Csantavéren. Az EcoKarma nevű egyesület akciójának részeként a résztvevők megtisztították a Csikér patak egy részét.

Természetvédelem Határok Nélkül
szemétgyűjtés
Kókai Imre Általános Iskola
EcoKarma
Csikér

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.