Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - A Természetvédelem határok nélkül vetélkedő döntője

2021.06.26
19:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- A Természetvédelem határok nélkül vetélkedő döntője
- Öko-tudat csapatverseny a Ludasi-tónál

A Természetvédelem határok nélkül vetélkedő döntője

Vajdasági siker született a Természetvédelem határok nélkül vetélkedő döntőjén. A versenyen a két területi kiírás első helyezettjei, a temerini Biosz-szakik és a kecskeméti Zsíros "B" Ödön csapat mérte össze természettel kapcsolatos ismereteit.

 

Öko-tudat csapatverseny a Ludasi-tónál

A víz világnapja alkalmából Öko-tudat elnevezésű csapatversenyt és szakmai napot tartottak a Ludasi-tó környékén. Az eseményre 8 általános iskolai csapat érkezett. A diákok előadásokat hallgattak a tanösvény mentén, amit a Palics-Ludas Közvállalat munkatársai tartottak. Ezt követően tudásellenőrzés következett, valamint a csapatok bemutatták a már korábban elkészített posztereiket.

Természetvédelem Határok Nélkül
Harkai Ákos
Arcus Környezetvédő Egyesület
Sihelnik József
Pásztor Emília
Bolláné Herbóth Erzsébet
Mohácsi Huba
Bognár Pásztor Hajnalka
Góli Csilla
Vinkó Tamás
Besnyi Izabella
Dobó Márta
Zelenka Angéla
Kozák Polett
Karáth Imre

Most

11:24, Frissítve: 11:29

Megemlékezés a Sárga háznál

80 évvel ezelőtt a szabadkai Sárga ház épülete igazságtalanságok és kínzások helyszínévé vált - hangzott el a ma megtartott koszorúzáson.
10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.