Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül - Ürgék Szabadka közelében

2021.10.16
17:25
2021.10.16
19:25
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Ürgék Szabadka közelében
- A Falco tábora

Ürgék Szabadka közelében
Ürgéket telepítettek Szabadka közelébe. 39 kisemlős került a védett homokvidékre. Az ürge, amely Szerbiában védett, fontos eleme az ökoszisztémának és a táplálékláncnak.


A Falco tábora
A környezetismeret és a természetszeretet fejlesztése a gyerekeknél volt a célja a Falco Természetkedvelők Egyesülete táborának. A sátortábort a Jegricska partján tartották.

Természetvédelem Határok Nélkül
Szekeres Ottó
Tóth János
Kovács Ernő
Varga Martin
Nenad Spremo
Grabovac Dávid
Patarcsity Edvin
Varga Dénes
Morvai Edina
Duško Ćirović
Tijana Nikolić

Most

11:56, Frissítve: 12:16

Hol érdemes tankolni, ha tengerre utazunk?

Az idén nagyjából 40 euróval kerül többe, ha a görögországi Halkidikire utazunk Szerbiából, mint a korábbi években. De szinte bárhova is megyünk nyaralni, jó sok pénzben kerül, hiszen drasztikusan megnőtt az üzemanyagok ára.
11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű