Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A IX. Vajdasági Vágta összefoglalója

2021.06.20
21:47
2021.06.24
19:56
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

A Vajdasági Vágtával vette kezdetét a Nemzeti Vágta idei selejtezősorozata. Idén is a Bácska Lovas Klub pályáján rendezték meg a futamokat. A négy előfutamban vajdasági települések magyar nemzetiségű lovasai versenyeztek egymással, és volt kishuszár vágta is. A Vajdasági Vágtát Gulyás Szabolcs, Királyhalom lovasa nyerte. A kishuszároknál Erdei Anna Dorka, Kishegyes lovasa lett a legeredményesebb.

Vajdasági Vágta
kishuszár
lovasok
Erdei Anna Dorka
Gulyás Szabolcs
Pásztor István
Bunford Tivadar
Cékus Noémi
Rostás Zsolt
Szőke Dániel
Fehér Kristóf
lóversenypálya
lóverseny
Pannon RTV
Alkalmi műsorok

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.