Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vitrázs – 2022.03.30.

2022.03.30
17:33
Forrás
Pannon RTV
Vajdaság művelődési palettája heti félórában.

A brácsán játszó fiatal belgrádi tehetség, Nemanja Adamović adott koncertet a belgrádi Collegium Hungaricumban. Nemanja sikertörténete még gyerekkorában indult, a magyar kulturális központban adott koncertje pedig egy újabb állomása volt a felfelé ívelő karrierjének útján. A Jancsi Bohóc Bábszínház Egyesület is farsangi bőrbe bújt. Új bábjátékkal kedveskedtek a gyerekeknek és minden mesekedvelőnek, méghozzá a Farsangoló nyulak című előadást adták elő Adán.

Vitrázs
brácsa
Nemanja Adamović
koncert
Berec Tünde
Mészáros Enikő
Jancsi bohóc Bábszínháza
Farsangoló nyulak

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.