Ugrás a tartalomra

Sijarto: izbori u Srbiji važni su i za Mađare
2022-04-04; 14:12

U nedelju su održani izbori i u Srbiji i oni nisu bili bitni samo za Srbe, već i za nas Mađarima – napisao je ministar spoljne ekonomije i spoljnih poslova Mađarske na svojoj Fejsbuk stranici.
Fotó Videó

Vučić proglasio svoju pobedu
2022-04-04; 20:06

Aleksandar Vučić ostaje predsednik Srbije. U nedelju uveče kandidat za predsednika sa liste „Aleksandar Vučić –Zajedno možemo sve" proglasio je svoju pobedu već u prvom krugu.
Fotó

Poruke političara Srbije nakon što su glasali
2022-04-03; 21:27

Većina političkih lidera je na izborima za parlament, odnosno za predsednika republike na birališta izašla u jutarnjim ili ranim prepodnevnim časovima. Po glasanju, davali su izjave medijima.
Fotó Videó

Na tribini u Mihajlovu predstavljen izborni program SVM-a
2022-03-31; 12:38

Mađarski kandidati mogu da uđu u parlament Srbije samo sa izborne liste Saveza vojvođanskih Mađara, pa je zato važno u nedelju zaokružiti izbornu listu pod brojem tri, navedeno je na tribini. Predstavljen je i izborni program stranke.
Fotó Videó

Uspešna preduzeća, kontinuirani razvoj
2022-03-29; 22:11

Program privrednog razvoja u proteklom periodu posredno ili neposredno stigao je do svake porodice vojvođanskih Mađara. Više od 14 hiljada uspešnih konkursa Fondacije Prosperitati govore za sebe.

Najnovije

15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.
17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih
16:39

U Kini otkriven novi virus

Pretpostavlja se da je virus, koji izaziva, između ostalog, povišenu temperaturu, umor, kašalj, gubitak apetita i bolove u mišićima, prešao na ljude sa životinja.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.