Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Gabor Sagmajster se vratio kući sa Dakar relija
2022-01-18; 17:05

Subotički motociklista je 11. put završio najtežu reli trku na svetu. U ukupnom plasmanu je takmičenje završio na 106. Mestu, a u konkurenciji takmičara bez mehaničara na 27. mestu.
Fotó

Poslednja teška deonica na Dakaru
2022-01-13; 19:07

Na 44. Dakar reliju preostala je još poslednja deonica. Ova 11. etapa bila je poslednja ozbiljna deonica koja je takmičare stavila pred teške izazove.
Fotó

Trening kamp u Vojvođanskoj rvačkoj akademiji
2022-01-13; 13:04

Uz učešće više od 60 dece odvija se trening kamp u Vojvođanskoj rvačkoj akademiji u Kanjiži. Akademija je po prvi put domaćin velikog kampa u koji su došli mladi rvači sa čitavog prostora Srbije.

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.