Ugrás a tartalomra
kokain
Tanjug/Belügyminisztérium/bg

Kábítószer birtoklás és árusítás miatt vettek őrizetbe öt férfit

2017-11-10
11:25
Forrás
Szerb Belügyminisztérium
Az újvidéki B.C-re és J.C-re, valamint a szerb-cseh kettős állampolgárságú B.B-re Prágában csaptak le a rendőrök, több mint 8 kilogramm kokaint találtak náluk.

Ezzel egy időben Újvidéken a helyi R.C-t és S.P-t vette őrizetbe a hatóság, a gyanú szerint ugyanis kapcsolatban állhatnak a Prágában elfogott banda tagjaival - áll a szerbiai belügyminisztérium közleményében.

A rendőrök 110 ezer eurót és több luxus autót is lefoglaltak.

kábítószer
drog
őrizet
kokain

Most

22:22, Frissítve: 22:33

Eltűnt egy tengeralattjáró

Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.
22:10, Frissítve: 22:16

Vasárnap dőlhet el Mugabe sorsa

A zimbabwei kormányzó párt központi bizottsága vasárnap ülést tart, melyen leváltja Robert Mugabét, a házi őrizetbe helyezett államfőt, és visszahelyezi tisztségébe a múlt héten menesztett alelnököt.
18:56

Tüntetés Zimbabwe elnöke ellen

Az afrikai országot 37 évig kormányzó Robert Mugabe elleni felvonulást a hadsereg szervezi. A célokat pedig támogatja az országot vezető Zanu-PF párt, továbbá a háborús veteránok is - írja a BBC.

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.