Ugrás a tartalomra

Átadták a Golden Globe-díjakat

2023.01.11
07:53
Forrás
index.hu
Az Oscar és az Emmy után a legrangosabb elismeréseket 80. alkalommal osztották ki.

Tarolt az Abbott Általános Iskola, a Fehér Lótusz, de szépen szerepelt A sziget szellemei, valamint a Minden, mindenhol, mindenkor stábja is. A legjobb filmdráma A Fabelman család lett, a legjobb animációs film pedig a Pinokkió. A legjobb drámasorozat díját a Sárkányok háza zsebelte be. A legjobb női mellékszereplő Angela Bassett lett. A legjobb musical/vígjáték címet A sziget szellemei érdemelte ki. Jennifer Coolidge, a Fehér Lótusz sztárja kapta a legjobb női mellékszereplő minisorozatban díjat, a férfiak közül ezt a díjat Paul Walter Hauser érdemelte ki. Elismerésben részesült mások mellett Eddie Murphy is, ő a Cecil B. DeMille életműdíjat kapta.

Golden Globe
díjátadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.