Ugrás a tartalomra

Csemer Boglárka Boggie koncertezett a belgrádi Collegium Hungaricumban

2024.03.08
11:13
2024.03.08
16:07
Forrás
Pannon RTV
A magyarországi énekesnő és dalszerző az elmúlt 10 év zenei termését mutatta be a szerb fővárosban.

A Fonogram- és Hangvilla-díjas Csemer Boglárka zenei világában különböző stílusok keverednek: popdalok, francia sanzonok, jazz, világ- és klasszikus zenei szerzemények. Koncertjével a belgrádi közönség tetszését is elnyerte.

Kovács Tímea, Pancsova: „Nagyon jó volt, nagyon élveztem. A hangszerszólók is nagyon jók voltak, de varázslatosan énekelt. Tök jó volt.”

Boggie a Parfüm című dalával lett világszerte híres, miután a dal videóklipje hatalmas sikert aratott az interneten.

„Bizonyos számítások szerint idén ünneplem a tizedik évfordulómat, ugyanis a Parfüm című dalom 2014 januárjában söpört végig a világon. Most meg 2024 van. Szóval tényleg egy tíz éves dalszerzési ciklus termését hoztam el a belgrádi közönségnek. Négy nagylemez dalaiból válogattam, magyar nyelvű, francia nyelvű és angol nyelvű saját dalokat hoztam.”

Csemer Boglárka 2015-ben Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon Wars for Nothing című dalával.

Kaszab Róbert, a Collegium Hungaricum igazgatója: „Telt házas koncertünk volt. Én úgy gondolom, hogy mindenki nagyon élvezte és Boggie tényleg egy olyan előadó, aki meg tudja mozgatni a közönséget és a zene szeretetét mindenkinek átadja.”

Boggie Belgrádban saját zenekarával lépett fel, amelynek tagjaival már 10 éve együtt dolgozik.

Csemer Boglárka
Boggie
Belgrád
Collegium Hungaricum
koncert

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.