Ugrás a tartalomra

Elhunyt a Dragon Ball alkotója

2024.03.08
09:45
Forrás
MTI
Torijama Akira 68 éves volt.

68 éves korában elhunyt Torijama Akira, minden idők egyik legkelendőbb japán képregénye, a Dragon Ball alkotója. Torijama halálhírét a hivatalos Dragon Ball Z-fiókon tették közzé az X-en péntek hajnalban. A közlemény szerint Torijama halálát agyi vérömleny okozta.

A közleményben leírták, hogy Torijama még mindig hatalmas lelkesedéssel alkotott, és váratlan halála miatt több munkája is befejezetlen maradt. A művész március 1-jén halt meg, és a Dragon Ball honlapjának nyilatkozata szerint csak a családja és nagyon kevés barátja vett részt a temetésén.

A Dragon Ball sorozat 1984-től 1995-ig. Később egy 42 kötetet magába foglaló könyvsorozatban újranyomták. 2004-ben a manga újra megjelent 34 kötetben.

Torijama Akira
elhunyt
Dragon Ball

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.