Ugrás a tartalomra

Fölszállott a páva - A Fokos zenekar a győztesek között a Döntők Döntőjében

2018.12.22
06:29
2018.12.22
17:31
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Fokos zenekar megnyerte saját kategóriáját tegnap este a Döntők Döntőjében.

A fináléban a nézők szavazatai alapján az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriában az erdélyi Borbáth Szilveszter, a szóló és párostánc kategóriában Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik, a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában a Fokos Zenekar, a néptáncegyüttesek közül pedig a Jászság Népi Együttes kapta a legtöbb szavazatot. Az adás után Szerda Balázs, a zenekar tagja nyilatkozott a Pannon Rádiónak, aki elmondta, hogy az általuk megnyert 1 millió forintos nyereményt hamarosan megkapja az óbecsei Lurkóház.

Szerda Balázs, brácsás, Fokos zenekar: „Sok mindenre számítottunk, erre azért nem. Viszont nagyon-nagyon köszönünk mindent mindenkinek, aki bármilyen biztató szóval, vagy akár egy szavazattal, akár 20 vagy akár 40 szavazattal hozzájárult ahhoz, hogy ez a mai este létrejöhessen és ez azt gondolom bizonyíték arra, hogy egy közösség hogyha tényleg összefog, akkor bármit képes elérni. A Tokos zenekarral nagyon jó barátságot ápolunk. Mi is voltunk már náluk Kolozsváron muzsikálni, Budapesten is volt közös koncertünk, illetve - hogy ez a reklám helye legyen: februárban ők jönnek hozzánk Óbecsére.”

 

Fokos zenekar
Fölszállott a páva
Szerda Balázs

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.