Ugrás a tartalomra

Különdíj az adai Bodros Tamburazenekarnak

2019.12.21
08:53
2024.03.19
08:49
Forrás
MTI
A Vasi Kislegényczéh nyerte a nézők szavazatai alapján a Fölszállott a páva gyerekévadát, amelynek döntőjét pénteken tartották.

A Duna Televízióban sugárzott műsorban a gyerekek ezúttal is négy kategóriában mérték össze tudásukat. A döntő valamennyi résztvevőjének egymillió forintot ajánlott fel az OTP Bank, továbbá egymillió forintos különdíjat vehetett át a vajdasági Bodros Tamburazenekar, amelyet Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, a Hungarikum Bizottság tagja adott át.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A zsűri értékelése alapján a táncos szólisták és táncospárok között Busai Bori és Makula Zoltán, a táncegyüttesek között a Szinvavölgyi Néptáncműhely Prücskök csoportja, az énekes szólisták és énekegyüttesek között a Szejke Barka Testvérpár, a hangszeres szólisták és zenekarok között pedig Csapodi Tádé lett a kategória győztese.

Fölszállott a páva
Bodros tamburazenekar

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.