Ugrás a tartalomra

Angela Merkel gratulált Olaf Scholznak a győzelemhez

2021.09.29
17:26
Forrás
Tanjug, Index.hu
Angela Merkel német kancellár gratulált Olaf Scholznak, a Német Szociáldemokrata Párt kancellárjelöltjének a szövetségi parlamenti választás megnyeréséhez.

A Kereszténydemokrata Unió és a Keresztényszociális Unió szövetségének képviselői mindeközben egyre inkább ellenzik Armin Laschet álláspontját, aki bízik benne, hogy bár csak másodiknak futott be a választásokon, mégis kormányt alakíthat majd. Ebben azonban pártjának több vezető politikusa sem bízik.

Németország
választás
Angela Merkel
gratulál
kancellár
Olaf Scholz

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.