Ugrás a tartalomra

Čanak határidő előtt adta át a támogatói aláírásokat

2017.03.12
22:10
Nenad Čanak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke vasárnap este adta át az elnökjelöltségét támogató aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak
Nenad Čanak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke vasárnap este adta át az elnökjelöltségét támogató aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak. A dokumentáció 12.001 aláírást tartalmazott. Čanak az átadást követően azt nyilatkozta, azért akar indulni az elnökválasztáson, mert úgy véli, ebben a pillanatban az igazságot kell kimondani, és ezt nem biztos, hogy más jelöltek készek megtenni. Čanak szerint olyan témák kapcsán, mint Koszovó, Bosznia és Hercegovina, a központosítás, évtizedek óta hallgatnak. (Tanjug, kép: Tanjug) Beograd, 12. marta 2017 - Predsednik Lige Socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Canak predao je veceras Republickoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu za predsednika Republike Srbije. Predato je 12.001 potpis gradjana, a Canak je u obracanju novinarima, nakon predaje potpisa, rekao da je odlucio da se kandiduje zato sto smatra da je u ovom trenutku potrebno reci istine za koje nije siguran da su drugi kandidati spremni da ih kazu. FOTO TANJUG / MILUTIN MARKOVIC / bb
Nenad Čanak
VSZL
elnökválasztás
aláírások

Most

13:46, Frissítve: 13:56

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.