Ugrás a tartalomra

Catherine Ashtonnal tárgyalt Ivica Dačić

2024.04.25
18:58
2024.04.26
10:31
Forrás
Tanjug
A szerb kormány első alelnöke és a brit politikus a Belgrád és Priština közötti viszonyról tárgyalt csütörtökön Belgrádban.

Ivica Dačić, szerb külügyminiszter és Catherine Ashton, brit bárónő, az Európai Unió egykori külügyi és biztonságpolitikai főképviselője az egyeztetés során különös figyelmet fordítottak a Belgrád és Priština közötti párbeszéddel kapcsolatos kérdésekre. A két politikus egyetértett abban, hogy a párbeszéd folytatása az egyetlen út, amely eredményhez vezethet. Dačić felhívta Ashton figyelmét Szerbia regionális együttműködés iránti elkötelezettségére, valamint rámutatott azokra az erőfeszítésekre is, amelyeket az ország tesz a béke és a stabilitás megőrzése érdekében.

Ivica Dačić
Catherine Ashtonnal

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.