Ugrás a tartalomra

Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője

2024.02.22
14:35
2024.02.22
14:41
Forrás
HVG
Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője – jelentette be Kocsis Máté, a párt frakcióvezetője a Balatonalmádiban tartott sajtótájékoztatóján.

Az új jelölésre azért volt szükség, mert február 10-én nemcsak Novák Katalin mondott le a köztársasági elnöki posztról, hanem Varga Judit volt igazságügyi miniszter is visszavonult, ugyanis bejelentette, hogy kivonul a közéletből és lemond feladatairól.

Deutsch Tamás 2009 óta európai parlamenti képviselő, listavezetőként nemcsak az EP-kampányban kerül majd előtérbe, hanem a háttérben neki kell majd irányítania a tárgyalásokat arról is, hogy melyik európai pártcsaládhoz csatlakozzon a Fidesz.

Deutsch Tamás
Fidesz
EP-listavezető
Balatonalmádi

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.