Ugrás a tartalomra

Friss felmérés: A Szerb Haladó Párt listáját támogatják a legtöbben Szerbiában

2023.11.15
15:26
2024.04.17
13:01
Forrás
Pannon RTV
A választópolgárok 39 százaléka voksolna az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg listára a köztársasági parlamenti választáson, a második helyen pedig a májusi vérengzéseket követő tüntetéseket szervező Európa-barát ellenzék áll.

Az Új szerb politikai gondolat által végzett novemberi felmérésből, amelyet a Beta hírügynökség közölt kiderült, a Szerbia az erőszak ellen listára 25,8 százalék szavazna. A kutatás szerint a szocialistákra 8,1 százalék voksolna, míg az emberek 8,4 százaléka biztos abban, hogy nem a hatalmi pártokat támogatná, de egyelőre nem tudja kire adja a szavazatát. A Dveri és a Fogadalomtevők koalíciójára 5,1, az Új Szerbiai Demokrata Párt és a POKS listájára pedig 4,4 százalék voksolna. A szerb, többségi pártok közül még a Néppárt ugorná meg a parlamenti küszöböt, a maga 3,2 százalékos támogatottságával.

Szerb Haladó Párt
Választások 2023

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.