Ugrás a tartalomra

Kihívás neki a házelnöki poszt

2024.03.06
21:44
2024.03.06
21:51
Forrás
Tanjug
Nagy kihívás lesz a számára a szerbiai parlament elnökének lenni - így reagált Ana Brnabić kormányfő ma este Bukarestben, amikor megtudta, hogy az SZHP az elkövetkező időszakban házelnöki posztot szán neki.

Újságíróknak úgy fogalmazott, ez egy teljesen más munka lesz, mint az eddigi, és már most elkezd tanulni, hogy jól végezhesse majd a feladatait. Brnabić azt is hozzátette, nincs vesztegetni való idő, folytatni kell a munkát, ezért szerinte a lehető legrövidebb időn belül összeül majd a köztársasági parlament.

Brnabić hangsúlyozta, a legnagyobb megtiszteltetés volt számára, hogy Szerbia kormányfője lehetett, és hogy együtt dolgozhatott Aleksandar Vučić államfővel.

Ana Brnabić
reagálás
házelnök
SZHP

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.