Ugrás a tartalomra

Kitüntetést kapott Tomislav Nikolić Oroszországtól

2017.11.04
16:49
2024.03.19
08:32
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia volt államfője a Barátság Érdemrendjét kapta meg.

A Barátság Érdemrendjét a Nemzeti Egység Napján Vlagyimir Putyin orosz elnök adta át Nikolićnak, Szerbia volt államfőjének, aki jelenleg az Oroszországgal és Kínával való együttműködés koordinációjával megbízott nemzeti tanács elnöke Szerbiában. Az elismerést azért kapta, mert úgy vélik, Nikolićnak jelentős személyes érdeme volt abban, hogy erősödjön a szerb-orosz stratégiai partnerség és baráti kapcsolat. Tomislav Nikolić a kitüntetés átvétele után azt mondta, különösen büszke a Barátság Érdemrendjére, mert ezt az orosz nép nevében kapta, és nem csak neki szánták, hanem Szerbia minden polgárának.

kitüntetés
Tomislav Nikolić
Oroszország

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.