Ugrás a tartalomra

Köztársasági elnökre várva

2012.04.16
18:21
Amíg Szerbiában a választók kegyeiért küzdenek az elnökjelöltek, addig Magyarországon is az a kérdés foglalkoztatja az embereket, hogy ki lesz az új köztársasági elnök
Amíg Szerbiában a választók kegyeiért küzdenek az elnökjelöltek, addig Magyarországon is az a kérdés foglalkoztatja az embereket, hogy ki lesz az új köztársasági elnök. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Budapesten a Fidesz -KDNP frakciószövetség ma esti ülésén tesz személyi javaslatot az államfői posztra – jelentette be újságírók előtt Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta, idézem: Tudomásom szerint nem fogja a frakciószövetség meghallgatni azt a jelöltet, akit Orbán jelöl, erre később kerülhet sor – mondta. Lapinformációk szerint azonban Áder János, a Fidesz európai parlamenti képviselője lehet a kormánypártok jelöltje. Korábban Kövér László jelenlegi házelnök neve is felmerült, de ő úgy nyilatkozott, tárgytalan, hogy vállalná-e a tisztséget. Az államfőről várhatóan április 23-án, azaz egy hét múlva szavazhat a magyar Országgyűlés.

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.