Ugrás a tartalomra

Még 154 támogatói aláírásra van szüksége Parovićnak

2017.03.11
19:21
Még 154 támogatói aláírásra van szüksége Miroslav Parovićnak az elnökjelöltséghez - közölte a Köztársasági Választási Bizottság
Még 154 támogatói aláírásra van szüksége Miroslav Parovićnak az elnökjelöltséghez - közölte a Köztársasági Választási Bizottság. A Nemzetközi Szabadelvű Mozgalom vezetője ma adta át az induláshoz szükséges aláírásokat, saját kijelentése szerint 10.500 polgár támogatta részvételét az elnökválasztáson. Parovićnak 48 órája van arra, hogy pótolja a szükséges aláírásokat. Miroslav Parović korábban elmondta, jelöltsége alternatíva lesz azoknak, akik nem Vučićra szavaznak. A politikus hozzátette, hogy Szerbiában jelenleg hasonló szavazói légkör uralkodik mint 2000 október 5-én, amely után mint mindenki tudja, semmi jó sem történt a néppel - fogalmazott Parović. (Szerbiai RTV) Előzmény:

Miroslav Parović is átadta az elnökjelöltségét támogató aláírásokat

Miroslav Parović is átadta az elnökjelöltséghez szükséges támogatói aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak. A Nemzeti Szabadelvű Mozgalom vezetőjének indulását 10 500 polgár támogatta. A jelöltségem egy alternatíva lesz azoknak, akik nem Vučićra szavaznak - mondta Parović. A politikus hozzátette, hogy Szerbiában jelenleg hasonló szavazói légkör uralkodik, mint 2000 október 5-én, amely után, mint mindenki tudja, semmi jó sem történt a néppel - fogalmazott Parović. (RTS)
elnökjelölt
Miroslav Parovic

Most

07:48, Frissítve: 07:58

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.