Ugrás a tartalomra

Még bizonytalan a haladók pénteki tömegrendezvénye Újvidéken

2020.06.10
14:03
Forrás
Pink TV, 021.rs
Csütörtökön 12 óráig határoznak róla, legyen-e nagygyűlése a Szerb Haladó Pártnak az újvidéki Szabadság téren.

Holnap délig döntik el, hogy megtartják-e pénteken a Szerb Haladó Párt nagy méretű kampányrendezvényét Újvidéken, a Szabadság téren. A haladók körülbelül 30 ezer ember részvételére számítanak, de még nem biztos, hogy megtartható a rendezvény. A haladók elnöke, Aleksandar Vučić azt nyilatkozta a Pink Televíziónak, hogy követik a járványhelyzetet, és ezzel összhangban hozzák meg a gyűléssel kapcsolatos döntést. Hozzátette, semmiképpen sem szeretnék veszélyeztetni az emberek egészségét. Ha nemleges döntés születik, akkor már harmadik alkalommal mondják le a haladók az újvidéki tömegrendezvényüket.

Választások 2020
Szerb Haladó Párt
haladók
Újvidék
nagygyűlés
tömegrendezvény
Aleksandar Vučić

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.