Ugrás a tartalomra

Minden nap és minden szavazat számít!

2023.12.14
19:56
2024.04.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
Szijjartó Péter a szabadkai a Digital Hive Kft. épületében zárta vajdasági körútját, ahol a VMSZ Ifjúsági Szervezetének tagjaival folytatott kötetlen beszélgetést.

A jelenlegi helyzetben minden nap számít, mindent meg kell tenni az elkövetkező pár napban, hogy vasárnap, a szerbiai választásokon a VMSZ-nek legalább annyi képviselője jusson be a köztársasági parlamentbe, mint ahányas számmal szerepelnek a listán, vagyis 6 - erre kérte a fiatalokat Szijjartó Péter. A fiatalok éltek is a lehetőséggel és kérdéseket intéztek Magyarország külgazdasági és külügyminiszteréhez, például, hogy hogyan válhat valaki jó politikussá. Emellett az aktuálpolitikai kérdésekről is beszélgettek.

Digital Hive
VMSZ
VMSZ Ifjusági Szervezet
Szijjartó Péter

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.
07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.