Ugrás a tartalomra

Mire vágynak a temeriniek? - erről kérdezték őket a piacon

2020.06.11
14:39
Forrás
Pannon RTV
A szennyvízhálózat, valamint a szennyvíztisztító kiépítése és a települést elkerülő út megépítése a legfőbb vágyai a temerinieknek.

Ezekről és egyéb tervekről beszélgetett az emberekkel a temerini piacon Pásztor Róbert, a VMSZ temerini helyi központi szervezetének elnöke és Csorba Béla, a VMDP elnöke.

A politikusok az elért eredmények mellett ismertették a további terveket is, mint például egy magyar kultúrközpont megépítését, a Temerini Rádió újraindítását és az Ifjúsági Otthon teljes körű felújítását is.

Temerin
Választások 2020
VMSZ
Pásztor Róbert
Csorba Béla
VMDP
piac
kampány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.