Ugrás a tartalomra

„Novák Katalin és Varga Judit példamutató módon vállalták a felelősséget”

2024.02.16
15:01
2024.02.16
15:11
Forrás
hirado.hu
Novák Katalin volt köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter példamutató módon vállalták a felelősséget - fogalmazott Gulyás Gergely a kormányinfón.

A magyar miniszterelnökséget vezető miniszter nyomatékosította, hogy a családpolitikáért a legtöbbet éppen Novák Katalin tette az elmúlt időszakban, és Varga Juditnak is nagy szerepe volt a magyar büntető törvénykönyv szigorításában és a családvédelmi törvény elfogadásában.

Gulyás arról is beszélt, hogy a magyar kormánynak az a legfontosabb, hogy a jövőbe tekintsen, ezért nyújtott be a miniszterelnök a kegyelmi ügy kirobbanása után egy alaptörvény módosítást, hogy a pedofil bűncselekmények esetén ne legyen kegyelem.

A miniszter kifejtette, a magyar nemzeti kormány mindig is, és mindenkinél nagyobb arányban támogatta a családokat, bevezette a csokot, a babaváró támogatást, adókedvezményt biztosított a gyermekes családoknak, és a négy gyermeket vállalóknak adómentességet adott.

Novák Katalin
Varga Judit
Gulyás Gergely
kormányinfó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.