Ugrás a tartalomra

Novák Katalin: Magyarország elkötelezett támogatója a vizes sportoknak

2024.02.09
14:30
2024.02.09
14:41
Forrás
MTI
A magyar köztársasági elnök találkozott a Magyar Úszószövetség sportolóival és vezetőségével, a férfi vízilabda-válogatott tagjaival, valamint a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség elnökével is.

A dohai vizes világbajnokság magyar sportolóival találkozott pénteken Novák Katalin, aki hivatalos látogatásra érkezett a Katari Államba. A magyar köztársasági elnök részt vett a Magyarország-Kazahsztán férfi vízilabda mérkőzésen.

A meccs legjobbjának járó díjat Novák Katalin államfő adta át Vigvári Vincének. Az úszószövetség sportolóival folytatott találkozón a köztársasági elnök kiemelte: a sportolóknak a magyar emberek bátorítását hozta magával Dohába. Novák Katalin hangsúlyozta, hogy 2024 Magyarországon a mozgás éve is, amikor nemcsak a versenysportok fontossága és a magyar sportolók kerülnek középpontba, hanem a közösségi sportolás is. Kiemelte: arra buzdítják a magyarokat, hogy mozogjanak, sportoljanak minél többet.

Magyarország
Novák Katalin

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.