Ugrás a tartalomra

Újabb humanitárius segélyt küld Ukrajnába Szerbia

2023.07.15
18:04
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb kormány arról döntött, hogy a segéllyel igyekszik hozzátenni ahhoz, hogy Herszon megyében elkerüljék a humanitárius katasztrófát.

A segély különböző árukat és gyógyszereket tartalmaz majd, amelyeket a menekültügyi főbiztosság, valamint a Köztársasági Árutartalékok biztosít. Arról is döntött a szerb végrehajtó hatalom, hogy a herszoni helyzetre való tekintettel, befogadnak menekülő ukrán állampolgárokat és ideiglenes menedéket biztosítanak nekik. Emellett állami támogatással nyáron egy sport- és rehabilitációs tábort is szerveznek a Dinamo Kijev ifjú labdarúgói számára - áll a közleményben.

orosz-ukrán háború

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.