Ugrás a tartalomra

Vučić az ebédjére, Szerbia a kormányalakító személyére vár

2024.03.30
12:53
2024.03.30
13:05
Forrás
Instagram
A világhírű séf, Jamie Oliver újonnan nyílt belgrádi étterméből, a Jamie's Italian nevű helyről posztolt családias hangulatú videót Aleksandar Vučić.

A szerb államfő, mint magyarázta, kollégáival, Miloš Vučević SZHP-elnökkel és Siniša Mali pénzügyminiszterrel éppen a kormányalakító személyéről tárgyal, és arra vár, hogy a mellette ülő úriemberek tájékoztassák őt a terveikről. A fontos politikai döntéshez zaječari sört isznak és a hely egyik specialitását, lasagnet rendeltek.

Az államfő tegnap már bejelentette: ma teszi közzé, kit bíz meg a kormányalakítással. A mai posztból pedig már az is kiderült, hogy a hírt 17 órakor fogja közölni.

Aleksandar Vučić
Miloš Vučević

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.