Ugrás a tartalomra

Vučić: meg fogjuk őrizni a békét

2024.03.23
11:15
2024.03.23
11:26
Forrás
Pannon RTV
Szerbia polgárainak a biztonsága az első – jelentette ki Aleksandra Vučić a Nemzetbiztonsági Tanács rendkívüli ülését követően. Az ülést a szerb államfő hívta össze a tegnapi oroszországi terrortámadást követően.

Vučić Instagram bejegyzésében kiemelte, meg fogjuk őrizni a békét az összetett geopolitikai helyzetben is. Hozzátette, a feladatok ki lettek osztva és végre is lesznek hajtva.

A tanács ülését követően Ivica Dačić is megszólalt. A külügyminiszter arról beszélt, hogy nincsenek arra vonatkozó információk, hogy Szerbia ellen terrortámadás készülne. Az ország biztonsági helyzete stabil – húzta alá Ivica Dačić a Nemzetbiztonsági Tanács rendkívüli ülését követően.

Nemzetbiztonsági Tanács
Aleksandar Vučić
Ivica Dačić
Oroszország
terrortámadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.