Ugrás a tartalomra

Vučić: Nem fogjuk elismerni Koszovó függetlenségét!

2022.09.09
19:06
2022.09.10
07:32
Forrás
Pannon RTV
Szerbia a megfelelő keretek között készen áll a kompromisszumos megoldásra.

Nem fogjuk elismerni Koszovó függetlenségét! - olvasható Aleksandar Vučić Instagram-profilján. A szerb államfő Németország és Franciaország kül- és biztonságpolitikai tanácsadóival és Miroslav Lajčakkal, az Európai Unió Belgrád és Priština közötti párbeszédért felelős különmegbízottjával tárgyalt a koszovói helyzetről. A találkozón elhangzott, Szerbia a megfelelő keretek között készen áll a kompromisszumos megoldásra. A vendégek előzőleg Prištinába látogattak, ahol Albin Kurtival is megbeszélést folytattak. A koszovói kormányfő szerint a kölcsönös elismerés kell, hogy legyen a célja a Belgrád és Priština közötti további párbeszédnek. Az egyeztetések fő célja az volt, hogy feltérképezzék a Szerbia és Koszovó közötti párbeszéd folytatásának lehetőségeit.

Koszovó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.