Ugrás a tartalomra

Vučić szerint jó a kapcsolata Nikolićtyal

2017.10.23
14:21
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
A volt és a jelenlegi elnök folyamatosan egyeztetnek – ezt állítja Aleksandar Vučić.

Jó kapcsolatban vagyok Tomislav Nikolićtyal, az az ő dolga, hogy milyen rendezvényeken vesz részt és mikor - jelentette ki Aleksandar Vučić. A szerb államfő az N1 Televízió azon kérdésére válaszolt, miszerint megromlott a kapcsolata a korábbi köztársasági elnökkel, aki nem vett részt a Szerb Haladó Párt kilencedik születésnapja alkalmából szervezett ünnepségen. Leszögezte, jó a kapcsolata Nikolićtyal, folyamatosan egyeztetnek. Szavai szerint, ha már nem ő lenne a Szerb Haladó Párt elnöke, akkor is sajátjának érezné a szervezetet. Hozzátette, erre már nem biztos, hogy sokat kell várni.

Tomislav Nikolić
Aleksandar Vučić

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.