Ugrás a tartalomra

Vučić ünnepélyesen átvette az államfői hivatalt (videó)

2017.05.31
14:46
Az elnöki palotában Aleksandar Vučić átvette az államfői tisztséget jelképező pecsétet és Szerbia díszzászlaját
Az elnöki palotában Aleksandar Vučić átvette az államfői tisztséget jelképező pecsétet és Szerbia díszzászlaját. A köztársasági elnököt Ljubiša Diković vezérkari főnök, a díszosztag és a szerb katonaság három fegyverneme várta.     Többezres tömeg várta Aleksandar Vučić államfőt a belgrádi parlament épülete előtt. Szerbia köztársasági elnöke a parlamentből gyalog indult új irodájába nevét skandáló emberek kíséretében. GRADJANI ALEKSANDAR VUCIC Az elnöki palotánál a Szerb Katonaság három fegyverneme, valamint a gárda díszegysége várta. Aleksandar Vučićnak Ljubiša Diković vezérkari főnök tett jelentést, majd az államfő szemlét tett. Beograd, 31. maja 2017.- Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vucicu duznost je predao dosadasnji sef drzave Tomislav Nikolic na svecanosti u zgradi na Andricevom vencu. U svecanoj sali zgrade Predsednika, Nikolic je Vucicu predao standartu, koju je Vucic poljubio, i pecat, simbole predsednika Republike. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk Az elnöki palotában Tomislav Nikolić távozó elnökkel lépett be Vučić. Ünnepélyesen átvette az állam pecsétjét, valamint az elnöki díszzászlót. Ezután a volt és a frissen megválasztott elnök négyszemközti tanácskozásra vonult el, majd Vučić kikísérte Nikolićot. (fotó: Tanjug)



államfő
Tomislav Nikolić
Aleksandar Vučić
elnöki palota

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.