Ugrás a tartalomra

Zentán vendégeskedett a VMSZ Ifi

2021.11.29
07:24
2021.11.29
15:58
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap Zentán és Adán mutatkozott be a Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma. A jelenlévők elbeszélgethettek Kiss Nándor elnökkel, köztársasági parlamenti képviselővel.

Az ifjúsági szervezet nagy hangsúlyt fektet a kétoldalú kommunikációra, ezért is tartják fontosnak, hogy találkozzanak a fiatalokkal és átbeszéljék az aktuális kérdéseket - mondta el Kiss Nándor. A következő időszakban Törökbecsére, Zomborba, Szenttamásra és Kúlára is ellátogat a szervezet.

„Bízom benne, hogy így, ilyen módon el tudunk indítani egy olyan megmozdulást, amivel kicsivel jobban be tudjuk őket vonzani a közéleti szereplésbe és a beszélgetéseken való részvételre. Nagyon fontos az ő visszajelzésük is, hiszen ők azok, akik úgymond a nagybetűs élet előtt állnak, és ha az általuk megfogalmazott ügyekben tudunk mi is segíteni, akkor a közösség számára is egy pozitív jövőt tudunk előkészíteni.”

VMSZ Ifjúsági Fórum
Kiss Nándor
Zenta
VMSZ

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.