Ugrás a tartalomra

Címvédésre készül a szerb női röplabda-válogatott

2022.10.15
10:58
2022.10.15
11:14
Forrás
Pannon RTV
A világbajnokság döntőjében az ellenfelük az a brazil csapat lesz, amely 12 év után játszhat újra az aranyéremért.

A szerb csapat a hollandiai világbajnokságon minden mérkőzését megnyerte, míg a brazilok a torna előrehaladtával egyre jobb formában játszottak és az elődöntőben az esélyesebbnek tartott olaszokat is legyőzték. A szerb csapat 2015 óta folyamatosan jól teljesít a kontinensviadalokon, a világbajnokságon és az olimpiai tornákon is. A brazil csapat azonban azon kevés együttes közé tartozik, amelyek ellen az utóbbi időben negatív a szerb csapat mérlege. Szerbia röplabdázónői az elmúlt öt év során kilencszer kaptak ki a brazil válogatottól a világversenyeken. A 2022-es női röplabda világbajnokság döntője 20 órakor kezdődik, a mérkőzést a szerbiai köztelevízió élőben közvetíti.

női röplabda
világbajnokság

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.