Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda néhány nap alatt kétszer győzte le a Partizant

2024.04.24
21:13
2024.04.24
21:36
Forrás
Szerbiai RTV, eredmenyek.hu
Most a Szerb Kupa elődöntőjében 2:0-ra nyertek az örök rivális ellen.

A piros-fehérek nigériai idegenlégiósa, Olayinka fél órát sem bírt ki anélkül, hogy ne szerezzen biztos vezetést csapatának, hiszen a 27. percben egy fejessel szögezte a kapuba a labdát, igaz végül öngól lett, mivel a találat megakasztotta az örök ellenfél jobb hátvédjét. Rövidesen az idegenlégiós még egy gólt tapasztott a kapuba, beállítva a 2:0-át a félidőre, és egyben a mérkőzés végére is.

A múlt hétvégi örökrangadót szintén a Zvezda nyerte, akkor 3:2-re, a szerbiai labdarúgó Szuperliga rájátszásában.

A Kupa fináléban a piros-fehérek ellenfele a Vojvodina lesz, amely Kragujevacon 1:0-ra legyőzte a Radničkit. A döntőt május 23-án játsszák Loznicában.

Szerb Kupa
Crvena zvezda
Partizan
Vojvodina
labdarúgó

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.