Ugrás a tartalomra

Darts: Michael van Gerwen a világbajnok

2019.01.02
06:25
2019.01.02
06:30
Forrás
Pannon RTV
A harmadik világbajnoki címét szerző holland dartsos a döntőben simán verte Michael Smith-et. Az angolnak így is, hogy kikapott a döntőben, ez volt a legjobb szereplése a PDC-dartsvilágbajnokságokon.

A parádés játék elmaradt a döntőben, pedig mindkét játékosnak fekszik a másik gyors tempója. Smith élete első döntőjében nem tudta hozni a játékát. Ezt Michael van Gerwen kegyetlenül kihasználta és 2014, valamint 2017 után megszerezte harmadik világbajnoki címét. A holland 7:3-ra hozta a döntőt, és ehhez nem is kellett kimagaslóan jó játék. A 102,2-es körátlaga és a 46 százalékos kiszállózása így is tekintélyt parancsoló. Van Gerwen ezzel megerősítette helyét a világrangsor elején.

darts
Michael van Gerwen

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.