Ugrás a tartalomra

Đoković is csatlakozott a kosarasokhoz

2023.09.12
21:05
2023.09.12
21:42
Forrás
Szerbiai RTV
Ünnepélyes fogadtatásban részesült a világbajnokságon ezüstérmet szerzett szerb férfi kosárlabda-válogatott Belgrádban. A világelső szerb teniszező, a US Open győztese, Novak Đoković is csatlakozott a csapathoz.

Óriási tömeg gyűlt össze Belgrád központjában a kosárlabdázók és Novak Đoković érkezésére.

A világ legjobbja, a világelső szerb teniszező, Novak Đoković, aki megnyerte a férfi egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, és ezzel begyűjtötte 24. Grand Slam-trófeáját, könnyeivel küszködve köszönte meg a szurkolók és Szerbia támogatását. Azt mondta, ez egy gyerekkori álom megvalósulása, hogy ekkora bajnokok és hősök mellett állhat, és az emberek így ünneplik őket.

A kosárlabda-válogatott is megköszönte a szurkolóknak, hogy ekkora számban jelentek meg, elmondták, hatalmas megtiszteltetés ez számukra, és az, hogy képviselhetik országukat.

Az ünneplő sportolókhoz az Európa-bajnok szerb férfi 3x3-as kosárlabda-válogatott is csatlakozott.

A kosárlabdázókat először a szerb elnök fogadta, majd a városi képviselőház épületének erkélyéről köszöntötték a tömeget Novak Đokovićtyal közösen.

Hitt a csapat sikerében, tudta, hogy bajnoki szívük van, hogy győztesek, és többet adnak az országnak, mint amennyit tőle kaptak - jelentette ki Aleksandar Vučić. Kiemelte, aranyat várunk jövőre Párizsból. 200 ezer euró jutalmat ajánlott fel a válogatottnak, amennyiben az olimpiáról aranyéremmel térnek haza.

kosárlabda
kosárlabda-válogatott

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.